Welkom op het AOV platform

Meld u aan met uw e-mailadres, doorloop het AOV adviestraject en bekijk de AOV Kennisbank.

Een AOV advies bij Van Lanschot Chabot betekent:

Een persoonlijk traject waarbij we uw financiële situatie inventariseren en u adviseren over de mogelijkheden. Daarnaast vergelijken we de premies en voorwaarden van verschillende verzekeraars. Het advies en de vergelijking ontvangt u binnen een week. De kosten hiervan zijn eenmalig € 695,-.

Als u ervoor kiest om de AOV af te sluiten, dan helpen we u met het invullen van het aanvraagformulier en begeleiden we de totstandkoming van de verzekering. Verder regelen we de medische keuring. De kosten hiervan zijn eenmalig € 187,50.

Onderhouden

Advies over uw arbeidsongeschiktheidsverzekering is gebaseerd op uw huidige wensen, doelstellingen en situatie. Er kunnen zich daarna verschillende wijzigingen voordoen: in uw leven of dat van uw gezin, maar ook marktbreed, op productniveau of in de (fiscale) wet- en regelgeving. Van Lanschot Chabot ondersteunt u graag bij het onderhoud van uw AOV. Via een  onderhoudsabonnement houdt u uw AOV actueel. U betaalt vanaf het tweede jaar een vast bedrag van € 305,-.

Kennisbank

In onze AOV kennisbank krijgt u exclusief toegang tot nieuwsberichten, statistieken en preventietips. Ook kunt u hier een adviesaanvraag doen waarbij u binnen een week een persoonlijk AOV advies ontvangt.

Al een account? Log dan hier in.

U bepaalt wanneer wij nodig zijn.

Contact via Whatsapp

Hoe werkt het?

Voeg het nummer 06 - 824 918 93 toe aan de contacten in uw adresboek. Bijvoorbeeld onder de naam 'AOV Whatsapp'.
Open WhatsApp en zoek 'AOV WhatsApp' bij uw contacten.

Bereikbaar via Whatsapp tussen 09:00u - 17:30u.